+31 114 788201

benelux@euroscope.com

Voor De Verzamelaar

Nieuw: verzamelalbum voor MemoEuro

Nieuw: verzamelalbum te koop voor de MemoEuro biljetten bij de firma de Hartberger in Werkendam

Verzamelmap voor pennys

Er is een verzamelalbum voor penny´s, welke op diverse locaties te koop zijn, maar ook rechtstreeks door overschrijving van totaal € 10,45 (= 7,95 + 2,50 verzendkosten) op rekeningnummer NL82 RABO 0155769715 ten name van: Euroscope Benelux BV. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden en welk album u wenst te ontvangen!.

Verzamelmap voor memodailles

Er is een verzamelalbum voor Memodailles, welke op diverse locaties te koop zijn, maar ook rechtstreeks door overschrijving van totaal € 10,45 (= 7,95 + 2,50 verzendkosten) op rekeningnummer NL82 RABO 0155769715 ten name van: Euroscope Benelux BV. Vergeet niet uw naam en adres te vermelden en welk album u wenst te ontvangen!

Een lijst met alle memodailles kunt u hier openen

Een lijst met souvenir penningen tot 2015 kunt u hier openen.

Apple App

De app voor uw apple device kunt u vinden in de Apple store of hier

Android app

De app voor uw Android device kunt u vinden in de Google play store of hier

Verzamelaars catalogus en Events

Munten Ab Bakker

Van Domburg Bankbiljetten

Oude pennys:

De oude penny´s zijn rechtstreeks bij ons te koop voor 1,50 Euro per stuk. Mail het ingevulde bestelformulier naar benelux@euroscope.com . Na ontvangst van uw betaling op rekeningnummer NL82 RABO 0155769715 ten name van Eurosco-pe Benelux BV komt uw bestelling er aan.

Hier vindt u de de lijst van oude pennys en een bestelformulier :
- klik hier voor de lijst
- klik hier voor de bestelformulier

Wij hebben deze speciale tijd benut om de verzameling oude penny's uit te breiden. Nu we er niet op uit kunnen, kun je toch de verzameling uitbreiden. Speciaal aanbod tot 1 mei: bij bestelling van 20 oude penny's krijg je er een verzamel mapje gratis bij!

Referenties